Tu un zirgs. Neaizmirstams piedzīvojums un kopā būšana ar Augusta stallis zirgiem.

Mācāmies un atpūšamies kopā ar zirgu.
Pateicoties zirga līdzdalībai nodarbības laikā, Tu ne tikai sajutīsi zirga spēku un enerģiju, bet arī vairāk iepazīsi sevi. Pateicoties mijiedarbībai ar zirgu, gūsi emocionālu līdzsvaru; varēsi uzlabot saskarsmes iemaņas un pārliecību par sevi; atgūt mieru pēc stresa situācijām. Mājup dosies ar dubultu jaudu un jaunām atziņām!
Vienas stundas nodarbība paredz zirga sakopšanu, praktisku 20 minūšu nodarbību manēžā ar brīvu zirgu, ja laika apstākļi lutinās, tad dosimies arī pie zirgu bara ganībās.

Nodarbības ilgums līdz 60 minūtēm (pieaugušajiem) – 75 EUR
Nodarbības ilgums līdz 60 minūtēm (bērniem līdz 16 gadu vecumam) – 55 EUR

Categories,

Iveta Dzērve, “Augusta stallis” zirgu trenere: “Zirgs mūs nevērtē un nenosoda, viņam nav svarīga cilvēka pagātnes pieredze. Zirgam vieglāk uzticēt sāpīgās lietas, jo komunikācijā ar to rodas sajūta, ka “zirgs mani saprot un jūt”.
Tai pat laikā zirgi ļoti jūtīgi reaģē uz cilvēka emocijām, uzvedību, kustībām, pat balss tonalitāti. Pateicoties zirga reakcijai, ir iespējams veiksmīgi fiksēt problēmas vai nianses, kas cilvēkam jāuzlabo vai jāattīsta.
Terapeitisks efekts var būt pat no fiziska darba ar zirgiem. To aprūpe, barošana, kopšana. Tieši rūpes attīsta empātiju, palīdz savā dzīvē ieviest zināmu sistēmiskumu, attīsta atbildību.”

Pieteikties

Aizpildi anketu, ja vēlies pieteikties pie kāda no pakalpojumiem!